Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

ALL SWEET GLITTERS

Original price was: 103.92€.Current price is: 79.99€.

ALL SWEET GLITTERS

Predstavljamo vam popoln komplet za ustvarjanje fantastičnih koktajlov: All Sweet Glitters! Ta edinstven set vsebuje 8 različnih jedilnih bleščic, ki bodo vašim pijačam dodale čarobno iskrico in ustvarile pravo glamurozno vzdušje.

Original price was: 103.92€.Current price is: 79.99€.

Akcija bo potekla kmalu!
00
DNI
00
UR
00
MINUT
00
SEKUND

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Goldy: ustvarite koktajl zlatega sijaja! Zlate bleščice bodo vaši pijači dale prestižen zlat lesk. Vsak požirek bo paša za oči, ki bo navdušila vaše goste.
  2. Flamingo: dajte svojim koktajlom eksotičen pridih z bleščicami Flamingo. Te čudovite roza bleščice bodo poživile vaše pijače in jim dodale mehak, ženstven sijaj.
  3. Berry: Osvežite svoje koktajle z jagodnimi iskricami, ki bodo vaši pijači dale čaroben okus jagodičevja. V vsakem požirku ustvarite poletno razpoloženje in okusne vibracije.
  4. Lily: Očarajte svoje brbončice z bleščicami Lily, ki bodo vašemu koktajlu dodale nežen in eleganten sijaj. Vsak požirek bo postal pravo doživetje za vaše čute.
  5. Sunrise: sveti kot zora! Iskrice sončnega vzhoda bodo vaši pijači dale toplino in energijo sonca. Ustvarite čudovito vzdušje in začutite jutranji navdih v vsakem požirku.
  6. Sunny: sonce v kozarcu! S Sunny bleščicami bo vaš koktajl zablestel s sončno rumenim sijajem. Zagotavlja svežino in vedro z vsakim požirkom.
  7. Diamond: zaslepite goste z diamantnimi iskricami, ki bodo vaši pijači dale bleščeč diamantni sijaj. Vsak požirek bo zasijal kot dragulj in ustvaril pravo čarovnijo.
  8. Aquamarin: Potopite se v ocean s koktajlom, ki se bo lesketal v modrih odtenkih. Iskrice iz akvamarina bodo vaši pijači dale osvežujoč sijaj in ustvarile pravo morsko vzdušje.

Komplet All Sweet Glitters je enostaven za uporabo. Dodajte bleščice svojemu koktajlu, pivu, penini, vinu, soku, vodi, limonadi ali kateri koli drugi pijači. Bleščice so brez vonja in okusa, zato ne bodo spremenile okusa vaših pijač, le dodale bodo spektakularen sijaj.

Ustvarite nepozabno zabavo s koktajli, ki bodo očarali vaše goste. Set All Sweet Glitters vam omogoča, da postanete pravi koktajl mojster in ustvarite pijače, ki bodo navdušile vse čute.

Naročite svoj komplet All Sweet Glitters še danes in odkrijte svet penečih koktajlov! Zasijte v družbi prijateljev in ustvarite nepozabne trenutke užitka in veselja. Vaši koktajli bodo zasijali s popolno svetlobo, ki bo osvojila vsako srce.

Stran uporablja piškotke.