fbpx

O nas

Hojla, pozdravljeni na najini spletni strani! Najprej bi se vam rada zahvalila, za vso podporo in oglede na spletni strani MakeSomeSweets.

Zdaj pa nekaj o naju. Sva Manca Sodnik in Jakob Lužar. Sva fant in punca ki rada ustvarjava.

Manca:

Zdaj pa nekoliko več o meni, sem Manca Sodnik, avtorica vseh receptov na spletni strani MakeSomeSweets. Stara sem 19 let in že od nekdaj rada pečem, pripravljam dobrote in s tem razveseljujem svojo dušo, družino, fanta in prijatelje.

Moja velika želja je bila, da bi lahko razveselila tudi druge ljudi, tiste ki se radi ukvarjajo s peko, tiste ki radi preizkušajo nove recepte, si upajo preizkusiti nekaj novega in ta velika želja se je uresničila!

Moje samostojno potovanje skozi peko se je pričelo že v četrtem razredu osnovne šole in vse od takrat pridno nabiram izkušnje in eksperimentiram.

Leta 2020 pa sem se upogumila (no če sem iskrena je bil to Jakobov predlog) in začela delati na moji veliki želji, začela sem verjeti vase in ustvarjati tisto kar mi je v veselje – pisanje receptov za mojo samostojno spletno stran.

Sama podpiram enostavne recepte, recepte pri katerih vam lahko pomagajo vaši najmlajši člani družine.

Prav tako pa se lahko na moji spletni strani najde tudi kakšen bolj zahteven recept, za tiste ki si želite poiskusiti več in nekaj povsem novega.

Jakob:

Naj se predstavim tudi jaz. Sem Jakob Lužar, star sem 22 let in skrbim, da je na spletni strani vse tako kot mora biti, da lahko nanjo dostopate, prebirate recepte, si jih shranjujete itd.

Ker pa sem tudi sam hotel pomagati Manci pri peki, a mi ni šlo ravno najbolje, sem se začel osredotočati na pripomočke za peko. Iskal sem nekaj kar bo Manci pomagalo pri peki, namesto mene.

Iskal sem kvaliteto, izvirnost, uporabnost.

Nekaj kar še ni imela a bi z veseljem uporabljala pri svoji peki, nekaj da bi jo naredilo še bolj kreativno, nekaj da bi še raje pekla in ustvarjala nove recepte.

Innn…

Našel sem kar nekaj izdelkov, katere Manca uporablja že kar nekaj časa. Od njih se ne loči, saj so izdelki zares izjemni.

In naj vam nekaj povem, dala mi je naziv: “najboljši pomočnik”. Vprašal sem jo zakaj, pa mi je razložila, na lep način seveda, da nisem ravno blesteč v kuhinji (obljubim, bom se potrudil in vadil), ampak blestim na področju iskanja pomočnikov (beri izdelkov) za boljšo peko.

Zdaj pa se najine moči združijo…

Manca in Jakob:

Nekega večera, sem jaz (Manca) pekla in preiskušala nov recept, Jakob pa me je opazoval in se učil, kako nastane krhko testo za pito.

Vedela sem da me ne posluša, ker sem videla da se v njegovi glavi nekaj plete.

In prav sem imela!

Prišel je na idejo, da bi pripomočke katere uporabljam jaz ponudila tudi vam in vam s tem olajšala delo, vam dala novega zagona v kuhinji in vam ponudila pravo kvaliteto izdelkov.

Rekla sva si, zakaj pa ne? In tako je prišla MakeSomeSweets spletna trgovinica, z najinimi personaliziranimi izdelki.

Izdelke boste lahko uporabljali tudi vi, se ob peki še bolj zabavali, predvsem pa, uporabljali boste kvalitetne izdelke, iz preverjenih materialov.

Tako, to je najina zgodba. In kakor pravijo: vsak začetek je težek, a tam kjer je volja je tudi moč! In s tem se tudi strinjava!

Če želiš biti na tekočem z novimi izdelki in recepti ki bodo prihajali na spletno stran MakeSomeSweets, nama sledi na Instagram profilu ali na Facebook profilu, kjer redno objavljava slike novih receptov, izdelkov z linki spletne strani, razne zanimivosti in še marsikaj.

Veselo peko vam želiva!

Image 11 8 20 at 6.20 PM
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se na trgovino