Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

BLUE OREO

Pripravite se na osvežilno in mamljivo sladko izkušnjo z našim čarobnim setom Blue Oreo! S tem setom boste lahko ustvarili čudovite in edinstvene sladice, ki bodo navdušile vaše brbončice. Združili smo čudovito jedilno barvilo v gelu Sweet Colour Sky Blue, bleščice za hrano Shining Sea Sweet Powder in posipe za hrano Blue Moon Sprinkles, tako da lahko okrasite vse vrste piškotov in drugih sladic ter dodate pridih nebesno modre barve.

24.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvilo za živila Sweet Color: V našem kompletu najdete premium gel barvilo za živila Sky Blue. To barvilo je posebej zasnovano za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste itd. S svojim intenzivno modrim odtenkom bo posodam dodala prav poseben čar in jih naredila vizualno privlačne. Ustvarite piškote, torte ali druge sladice, ki bodo lesketale v modrem nebu in navdušile vse vaše goste.
  2. Sladke jedilne bleščice v prahu – za dodatno praznično vzdušje smo vključili jedilne bleščice Shining Sea. Te čudovite bleščice bodo vašim sladicam dodale lesk in lesk. Ko jih potresete po svojih piškotih ali tortah, bodo oživeli v čarobni igri svetlobe, pritegnili pozornost in ponesli sladice na višjo raven. Vaša ustvarjalnost ni meja, zato pustite domišljiji prosto pot in ustvarite sladice, ki bodo navdušile tako oči kot brbončice.
  3. Jedilni posip Blue Moon Sprinkles: vključili smo tudi posebne jedilne posipe Blue Moon Sprinkles, ki bodo vašim sladicam dodali edinstveno teksturo in estetski videz. Te lise predstavljajo kombinacijo modrih odtenkov, ki prikličejo čarobnost nočnega neba. Bodite ustvarjalni in jih potresite po svojih piškotih, mafinih ali tortah, da bodo izstopali in pritegnili pozornost vseh sladkosnedih.

Set Blue Oreo je odlična izbira za vse ljubitelje sladkega, ki si želijo nekaj posebnega in unikatnega. S tem kompletom lahko svoje ustvarjanje dvignete na novo raven in presenetite goste s čudovitimi in slastnimi sladicami v nebesno modri barvi.

Ob tem želimo poudariti, da so vsi izdelki v setu visokokakovostni, izdelani iz varnih in preizkušenih sestavin ter primerni za uporabo v živilih. Vaše zadovoljstvo in užitek ob ustvarjanju je naša glavna prioriteta.

Ne čakajte več! Naročite svoj Blue Oreo set in se pripravite na nepozabno doživetje sladkih okusov in čarobnih trenutkov ustvarjanja. Očarajte svoje najdražje s slaščicami, ki bodo vzbujale občudovanje in razvajale brbončice.

Stran uporablja piškotke.