Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

FLOWER PIE

Za vas smo pripravili čaroben in inovativen set, ki bo vaše ustvarjanje sladic ponesel na višjo raven: predstavljamo vam set Flower Pie! S tem kompletom boste lahko ustvarili popolno torto z očarljivo cvetlično dekoracijo, ki bo polepšala vaše kulinarične mojstrovine in navdušila vse vaše goste.

49.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvilo za živila Sweet Colour: Set vključuje vrhunske barvile za živila Candy Pink, Peachy in Grass Green. Ta barvila so posebej oblikovana za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste itd. S svojimi živahnimi in intenzivnimi odtenki bodo vašim sladicam dodali pravo eksplozijo barv in svežine. Ustvarite torto, ki vas bo vabila k okušanju in s kombinacijo barvil ustvarili edinstveno cvetlično vzdušje.
  2. Keramične uteži MakeSomeSweets: Da bi vam pomagali dobiti zlato in enakomerno pečeno testo za torte, smo vključili keramične uteži MakeSomeSweets. Te uteži so zasnovane posebej za enakomerno peko testa, saj omogočajo enakomerno porazdelitev toplote in preprečujejo, da bi testo med peko naraslo. rezultat? Popolnoma hrustljava osnova, ki bo obdržala obliko in je pripravljena za nadev s slastnimi sestavinami.
  3. Silikonska podloga: Za še boljšo izkušnjo priprave torte smo vključili tudi silikonsko podlogo. Ta podloga ima veliko prednosti, saj vam ne omogoča samo, da na njej enostavno razvaljate testo, ampak tudi nadomesti potrebo po uporabi pergamentnega papirja. S svojo vodoodporno površino preprečuje prijemanje testa na pult in je enostaven za čiščenje. Tako boste imeli več časa za ustvarjanje in manj časa za skrbi glede čiščenja.

S setom Flower Pie lahko svoje kuharske sposobnosti dvignete na novo raven in ustvarite pravo umetnino. S prikupno cvetlično dekoracijo boste torto spremenili v pravo pašo za oči, ki bo s svojimi barvami in oblikami osvojila vsakogar.

Ob tem želimo poudariti, da so vsi izdelki v kompletu visokokakovostni, izdelani iz varnih in preverjenih materialov, primernih za živilsko uporabo. Vaše zadovoljstvo in uspešno ustvarjanje sta nam na prvem mestu, zato smo za vas skrbno izbrali najboljše izdelke, s katerimi bo vaše ustvarjanje še lažje in prijetnejše.

Ne čakajte več! Naročite svoj komplet Flower Pie in se pripravite na čudovito izkušnjo ustvarjanja. Očarajte svoje najdražje s slaščicami, ki bodo vzbujale občudovanje in razvajale brbončice. Naj vaša ustvarjalnost zacveti in ustvarite najlepše in najbolj okusne cvetlične torte.

Stran uporablja piškotke.