Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

ORANGE YELLOW

S ponosom vam predstavljamo naš popolnoma nov set, ki bo vašim sladicam dodal sončen sijaj in osupljivo barvo – predstavljamo vam Orange Yellow set! S tem kompletom boste lahko ustvarili široko paleto sladic v čudovitih rumeno-oranžnih odtenkih, ki bodo očarale vaše brbončice in navdušile vaše goste.

39.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvila za živila Sweet Colour: Set vsebuje vrhunske jedilne barve v gelu Candy Pink, Peachy in Grass Green. Ta barvila so posebej zasnovana za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste itd. Z njegovimi živahnimi odtenki boste lahko ustvarili razkošne sladice. Z rumeno-oranžno barvo boste prenesli sončno energijo in toploto v vsako pripravljeno sladico.
  2. Jedilne bleščice Sweet Powder: Za res bleščečo dekoracijo smo vključili jedilne bleščice Sweet Powder v Golden Sun in Orange Cloud. Te bleščice bodo vaše sladice spremenile v prave zvezde. Z njihovim sijajem boste svojim sladicam dodali pridih elegance in privlačnosti. Ne glede na to, ali gre za torto, kolaček ali drugo sladico, bo bleščeča dekoracija zagotovo pritegnila pozornost in naredila vtis.
  3. Sprinkles Golden Tears: za dodatno popestritev teksture in barve smo vključili tudi Sprinkles Golden Tears. Ti zlati sladkorni posipi bodo okrasili vaše slaščice z edinstvenim vzorcem in ustvarili čudovit kontrast rumeno-oranžnim odtenkom. Vaše sladice bodo izstopale in se ponašale s popolno kombinacijo okusa in izgleda.

S setom ORANGE YELLOW ni omejitev pri ustvarjanju sladkarij rumeno-oranžnih odtenkov v vaši kuhinji. Z barvili, bleščicami in jedilnimi posipi boste lahko pripravili ogromno sladic, ki bodo vizualno lepe in okusa neustavljivega. Bodite ustvarjalni in pustite domišljiji prosto pot pri ustvarjanju tort, piškotov, sladoleda, pene in še veliko več.

Na kakovost naših izdelkov smo izjemno ponosni. Vsi izdelki v kompletu Orange Yellow so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, ki so varni za uporabo v živilih. Vaše zadovoljstvo in uspeh pri ustvarjanju sladic nam je na prvem mestu, zato smo za vas skrbno izbrali najboljše izdelke, ki zagotavljajo popolne rezultate.

Ne čakajte več! Naročite svoj oranžno rumeni set in dajte svojim sladicam sončen sijaj. Bodite navdih drugim s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami in ustvarite nepozabne trenutke ob okusnih rumeno-oranžnih sladicah. Ustvarite svoj svet sončnih sladic z našim oranžno rumenim kompletom!

Stran uporablja piškotke.