Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

PINK STRAWBERRY

Predstavljamo vam naš čarobni set Pink Strawberry, ki bo vaše jagode spremenil v pravo razkošje barv in okusov. Združili smo najnežnejšo rožnato barvo s slastnim sadnim vonjem, da bi ustvarili jagode, ki bodo vaše okušanje ponesle na povsem novo raven.

28.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvilo za živila Sweet Color: V našem kompletu boste našli izjemno živahno barvo – Candy Pink. Ta visokokakovostna živilska barva v gelu je idealna za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste in še veliko več. Z njim boste lahko ustvarili čudovite rožnate odtenke, ki bodo naredili vaše jagode še bolj privlačne in vabljive. Bodite ustvarjalni in si privoščite rožnate jagode za romantične trenutke ali posebne priložnosti.
  2. Užitne bleščice v prahu Sweet Powder: za ta dodaten pridih smo vključili tudi užitne bleščice Pink Rose in Mysterious Glitters. Ti bleščeči okraski bodo vašim jagodam dodali pridih elegance in čarobnosti. Ko boste jagode posuli s temi bleščicami, se bodo lesketale in pritegnile poglede vsakogar, ki jih opazi. Vaše jagode bodo postale prava paleta bleščečih draguljev, ki bodo na vaši mizi pričarali pravljično vzdušje.

Set Pink Strawberry je popoln pripomoček za ustvarjanje okusnih jagodnih dobrot po vaših željah. Z intenzivno barvo in bleščečimi dodatki boste lahko ustvarili jagode, ki bodo polepšale vsak trenutek. Ne glede na to, ali pripravljate sladico za posebno priložnost ali želite samo razvajati svoje brbončice, bo set Pink Strawberry izpolnil vaša pričakovanja.

Ob tem želimo poudariti, da so vsi izdelki v kompletu Pink Strawberry izdelani iz visoko kakovostnih sestavin, ki so varne za uporabo pri pripravi hrane. Vaše zadovoljstvo in varnost sta naši glavni prioriteti, zato smo skrbno preverili, da vsi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti.

Popestrite svoje jagode in ustvarite nepozabne trenutke z našim kompletom Pink Strawberry. Preizkusite mešanico nežno rožnatih odtenkov in lesketajočih se detajlov ter se prepustite pravemu sladkemu razkošju. Vaše jagode bodo postale center pozornosti in osvojile srca vseh sladkosnedov.

Ne odlašajte več! S setom Pink Strawberry lahko svoje jagode spremenite v resnično sladko umetnino. Naročite svoj komplet še danes in se pripravite na nepozabno doživetje okusov, barv in bleščic. Naj vaše jagode zasijejo v vsej svoji sladki lepoti!

Stran uporablja piškotke.