Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

TEAL BALLS

Nudimo vam popoln okus in estetsko izkušnjo z našim izjemnim kompletom Teal Balls. Ta čarobni komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovitih turkiznih kroglic, ki bodo navdušile vaše brbončice in očarale vaše oči.

Original price was: 22.70€.Current price is: 19.99€.

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Sprinkles Fetish: dodajte svojim jajcem poseben čar s temi edinstvenimi turkizno modrimi posipi. Vsak posip je kot peneča kapljica morja, ki bo vaše sladice spremenila v pravi morski zaklad. Občutite valove okusnih okusov, ko se ta zrnca raztopijo na vašem jeziku.
  2. Sweet Colour Gel Food Barve Sky Blue in Sweet Colour Teal: ti dve fantastični gel barvi za živila vam bosta omogočili, da svoje kroglice obarvate s čudovitimi odtenki turkizne. Ne glede na to, ali želite nežen pastelni odtenek ali globoko, živahno barvo, boste s temi barvili dosegli popoln rezultat. Vaši biseri bodo videti osupljivo, kot da bi bili potopljeni v globine čarobnega oceana.

S setom Teal Balls lahko ustvarite preproste, a izjemno privlačne kroglice v odtenkih turkizne. Vaša sladica bo izstopala in pritegnila pozornost vseh, ki jih boste razvajali s svojimi okusnimi kreacijami. Ne glede na to, ali prirejate zabavo za posebno priložnost ali želite samo razvajati svoje najdražje, vam bo naš komplet pomagal doseči popolne rezultate.

Pridružite se nam na popotovanju okusov in barv in postanite pravi mojster ustvarjanja sladic. Naš set Teal Balls je popoln za tiste, ki cenijo estetiko in okus ter radi eksperimentirajo v kuhinji. Svoje sladice boste lahko predstavili kot prave umetnine, ki jih bodo vsi občudovali.

Ne odlašajte več! Naročite svoj set Teal Balls in bodite kreativni ter naredite čudovite turkizne kroglice, ki bodo očarale vse, ki jih boste pogostili s svojimi sladicami. Vaša kuharska avantura se začne zdaj!

Stran uporablja piškotke.