Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

BLUE CAKE

Predstavljamo vam naš čarobni set modre torte, ki bo vašo torto spremenil v neverjetno doživetje modre torte. Z našim kompletom boste ustvarili popolno modro torto, ki bo izžarevala eleganco in šarm.

Original price was: 51.79€.Current price is: 46.99€.

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Kaj je v kompletu Torta Blu?

  1. Posipi Blue Moon: Ta čarobna mešanica v odtenkih modro belega zlata bo vašo torto odela v čista nebesa. Zlati trikotniki in kristali v mešanici bodo dodali pridih prestiža in bleščeče elegance. Vaša torta bo postala prava umetnina, ki bo pritegnila vse poglede.
  2. Sprinkles Sky Blue Stars: te sladke modre zvezdice bodo vaši torti dodale pridih pravljice. Vsaka zvezda bo sijala kot majhen košček neba. Vaša torta bo navdušila staro in mlado ter jih popeljala v čarobni svet sladkarij.
  3. Gel jedilna barva Sweet Colour Sky Blue: S to gelasto jedilno barvo boste lahko vašo čokolado, smetano, kreme, piškote, marcipan in sladkorno pasto obarvali v čudovito modro barvo. Vaša torta bo izstopala po svoji svežini in popolnosti.
  4. Komplet za dekoracijo MakeSomeSweets – Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čarobnih okraskov za vašo torto. S 24 različnimi dodatki iz nerjavečega jekla, 2 adapterjema, zatičem in 2 vrečkama za pranje iz TPU materiala boste ustvarili izvirne in unikatne dekoracije. Vaša torta bo postala prava umetnina, ki bo navdušila vse sladkosnede.

Komplet Blue Cake vam omogoča, da ustvarite svojo sladko modro pravljico. Z mešanico posipov in barvil lahko barvo in dekoracijo torte prilagodite svojim željam. S kompletom za dekoracijo boste ustvarili okraske, ki izstopajo po svoji natančnosti in lepoti.

Ne odlašajte več! Naročite svoj komplet Blue Cake in si privoščite čarobne trenutke ustvarjanja. Vaše torte bodo postale prave umetnine, ki bodo očarale tako vaše najdražje kot tudi vas same.

Blue Cake Kit – ustvarite svojo čarobno modro torto in si privoščite nepozabne sladke trenutke!

Stran uporablja piškotke.