Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

FLOWER CAKE

Predstavljamo vam naš edinstven komplet za torto Flower, ki bo vašo torto spremenil v čudovito cvetlično umetnino. Z našim setom boste ustvarili popolno cvetlično torto, ki vas bo očarala s svojo živahnostjo in izjemno dekoracijo.

54.90

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Kaj vsebuje komplet Torta Fiori?

  1. Gel barvilo za živila Sweet Color Lemon Yellow: Ta čudovita rumena gel barvila za živila bo vašo čokolado, smetano, kreme, piškote, marcipan in sladkorno pasto spremenila v osvežujočo in sončno rumeno barvo. Vaša torta bo sijala kot sonce.
  2. Gel barvilo za živila Sweet Color Peachy: S to barvo za živila v gelu boste svojo torto odeli v nežno in okusno barvo breskve. Vaša torta bo videti tako okusna, da se ji ne boste mogli upreti.
  3. Gel barvilo za živila Sweet Color Candy Pink: Ta sladko rožnato barvilo za živila bo vaši torti dodalo pridih elegance in nežnosti. Vaše sladice bodo lesketale in pritegnile vse poglede.
  4. Gently Purple jedilna barva v gelu Sweet Color: Ta nežno vijolična jedilna barva bo vašo torto spremenila v sanjsko vijolično barvo. Vaša torta bo izstopala in ustvarila čarobno vzdušje.
  5. Gel jedilna barva Sweet Color All Green: S to gelasto jedilno barvo boste na svoji torti ustvarili pravo zeleno oazo. Vaše torte bodo videti sveže, naravne in polne življenja.
  6. Set za okrasitev MakeSomeSweets: Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovitega cvetličnega okrasja za vašo torto. Ustvarili boste unikatne, ročno izdelane rože z različnimi dodatki za okrasitev cvetov in cvetnih listov iz nerjavečega jekla. Priloženi žebljiček vam bo pomagal oblikovati vsako rožo, da bo izgledala naravno in realistično.

S setom Flower Cake boste postali pravi slaščičar. Vaše torte bodo očarale s svojo živahnostjo, unikatno dekoracijo in ročno izdelanim cvetjem. Vsak grižljaj bo pravo veselje za oči in brbončice.

Vaša torta bo prava umetnina, ki bo navdušila vse goste ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, poroke, obletnice ali preprosto kot sladek trenutek razvajanja sebe.

Set Flower Cake vam omogoča, da svoji ustvarjalnosti prepustite prosto pot. Z gel barvanjem lahko ustvarite različne barvne odtenke, s katerimi boste obarvali kremo, biskvit, marcipan ali sladkorno pasto. S pomočjo seta za dekoriranje boste svojo torto okrasili s čudovitimi rožicami, ki bodo zagotovo navdušile sladkosnede.

Ne čakajte več! Naročite svoj set Flower Cake in se podajte na kulinarično popotovanje v svet sladkega cvetja. Ustvarite, navdihnite in razveselite svoje najdražje s popolno cvetlično torto.

Pripravite se na čarobne trenutke, ko se bo vsaka rezina torte spremenila v pravo cvetlično doživetje. Vaša ustvarjalnost bo zasijala in pustila trajen vtis na vse, ki bodo okusili vaše sladke mojstrovine.

Komplet zFlower Cake – naj bodo vaše torte neustavljivo cvetlične!

Stran uporablja piškotke.