Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

SPRING LOVER

Original price was: 63.57€.Current price is: 54.99€.

SPRING LOVER

Predstavljamo vam naš čarobni set Spring Lover, ki bo vaše sladice oživel s svežino in barvo pomladnih odtenkov. Združili smo najlepše barve in bleščice, da lahko ustvarite čudovite sladice, ki vas bodo popeljale v svet pomladnih sanj.

Original price was: 63.57€.Current price is: 54.99€.

Akcija bo potekla kmalu!
00
DNI
00
UR
00
MINUT
00
SEKUND

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvilo za živila Sweet Color: V našem kompletu boste našli štiri čudovite barve: limonino rumeno, breskovo, sladkarije roza in popolnoma zeleno. Te visoko pigmentirane jedilne barve v gelu so idealne za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste in še veliko več. S temi barvili boste lahko ustvarili žive in intenzivne odtenke, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost vaših gostov. Želite ustvariti sončno rumeno torto ali nežno rožnate kolačke? S kompletom Pomladni ljubimec je vse mogoče.
  2. Užitne bleščice Sweet Powder: Da bi vaše sladice oživele z iskrico in glamurjem, smo vključili tudi užitne bleščice v treh različnih odtenkih: Golden Power, Pink Rose in Spring Green. Ti bleščeči okraski bodo vašim kulinaričnim mojstrovinam dodali pridih elegance in glamurja. Z njimi lahko ustvarite čudovite bleščeče detajle, ki bodo videz vaših sladic povzdignili na povsem novo raven. Vaše sladice bodo videti kot umetnine, ki kar vabijo, da se jih okušate.

Set Pomladni ljubimec je popoln pripomoček za ustvarjanje sladic po vaših željah in navdihu. Z visoko pigmentiranimi barvili in bleščečimi dodatki boste lahko ustvarili sladice v različnih slogih, od živahnih in izstopajočih do nežnih in pastelnih. Vaša domišljija je edina omejitev.

Ob tem želimo poudariti, da so vsi izdelki v kompletu Pomladni ljubimec narejeni iz visoko kakovostnih sestavin, ki so varne za uporabo pri pripravi hrane. Vaše zadovoljstvo in varnost sta naši glavni prioriteti, zato smo zagotovili, da so vsi izdelki temeljito testirani in ustrezajo najvišjim standardom.

Pridružite se nam v svetu sladkih pomladnih užitkov z našim kompletom Spring Lover. Ne glede na to, ali ustvarjate sladico za zabavo ali želite le popestriti vsakdanje trenutke, boste z našimi barvili in bleščicami ustvarili čarobno doživetje, ki bo navdušilo vse okoli vas.

Začnite ustvarjati sladke spomine že danes s kompletom Spring Lover Kit. Pustite se navdihniti svežini, barvam in pomladnemu sijaju. Vaše sladice bodo postale prave umetnine, ki bodo pritegnile poglede in prebudile čute. Ne čakajte več: sprejmite izziv in postanite mojster sladic s kompletom Spring Lover!

Stran uporablja piškotke.