Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

DIAMOND BLUE COCKTAIL

Občutite svežino in sijaj, ki ju prinaša koktajl set Diamond Blue! Če želite svoje koktajle popestriti s čudovito barvo in iskricami, potem je ta set popolna izbira za vas. Naj se vaše pijače iskrijo in zaslepijo s tem čarobnim kompletom.

34.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

V kompletu boste našli Sprinkles Sky Blue Stars, ki bodo vašemu koktajlu dodale prav posebno nebesno modrino. Te majhne zvezdice bodo plavale na površini vaše pijače in ustvarile čudovit vizualni učinek. Ponujamo tudi Deep White Stars Sprinkles, ki bodo popestrili rob vašega kozarca. Nanesite limonin ali limetin sok na rob kozarca, nato pa ga potopite v brizge, da ustvarite čudovit okrasni učinek. Vaš koktajl bo zagotovo izstopal iz množice.

Vendar to še ni vse. V Diamond Blue Cocktail setu najdete tudi jedilne bleščice v prahu Sweet Glitters. Akvamarin in diamant bosta vašo pijačo oživila s svojim čarobnim sijajem. Te užitne bleščice lahko dodate neposredno v koktajl ali jih potresete po vrhu, da ustvarite bleščeč videz. Vaša pijača bo postala pravi protagonist večera.

Ne glede na to, ali gostite zabavo ob bazenu, večerno koktajl zabavo ali elegantno večerjo, bo Diamond Blue Cocktail Set poskrbel, da bodo vaše pijače izstopale. Z njim boste ustvarili nepozabno vzdušje, ki bo prevzelo in navdušilo vaše goste.

Set je kot nalašč za vse ljubitelje koktajlov, piva, vina, penin, sokov, limonad in drugih pijač. Dodajte jim pridih elegance, iskrivosti in barvitosti ter se prepustite užitkom koktajl seta Diamond Blue.

Naročite svoj Diamond Blue koktajl set še danes in ustvarite čarobne trenutke v domačem baru. Bodite ustvarjalni in eksperimentirajte z različnimi kombinacijami okusov in okraskov. Navdušite svoje goste s svojimi edinstvenimi koktajli in se potopite v svet neomejene zabave.

Zasijte se kot diamant in ustvarite nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Ne čakajte več – naročite svoj koktajl Diamond Blue in ustvarite čarobnost v svojem kozarcu!

Stran uporablja piškotke.