Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

GREEN DOUNUTS

Pripravite se na vrhunsko izkušnjo z našim kompletom Green Donuts! Ta edinstven komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje popolnih dišečih krofov v različnih odtenkih zelene. Popestrite svoje slaščice s slastnimi odtenki zelene in čudovito dekoracijo.

44.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Kaj vsebuje set Green Donuts?

  1. Posipi Green Hills: ti pisani zeleni posipi v obliki gričev bodo vašim krofom dodali pridih narave in svežine. Vsak posip je kot majhen košček zelene pokrajine, ki bo vaše sladice spremenil v čudovito umetnost. Krofi bodo tako dobri kot okusni!
  2. Barva za živila Sweet Colour All Green: Ta gel barvila za živila vrhunske kakovosti je idealna za barvanje čokolade, krem, krem, piškotov, marcipana in sladkorne paste v čudovit zelen odtenek. S tem barvilom boste dosegli popolno harmonijo barv, ki bo naredila vaše krofe izjemne.
  3. Barva za živila v gelu Sweet Color Grass Green: Ta temno zelena barvila v gelu za živila je odlična izbira za ustvarjanje temno zelenih krofov. Z njim boste dobili globoke in privlačne odtenke zelene, ki bodo vašim sladicam dodali pridih elegance in svežine.
  4. Pekač za krofe MakeSomeSweets: Ta pekač je nepogrešljivo orodje za pripravo popolnih krofov. Z njim zlahka oblikujete krofe s hrustljavo skorjico in sočno sredico. Naredi krofe kot pravi mojster!

S setom Green Donuts boste postali pravi mojster krofov. Ustvarite dišeče krofe v različnih odtenkih zelene, ki bodo prava paša za oči in brbončice. Ne glede na to, ali jih pripravljate za posebno priložnost, družinsko srečanje ali se samo zabavate in zadovoljite svoje brbončice, je ta komplet obvezen za vsakega ljubitelja krofov.

Poleg tega so vsi izdelki v kompletu Green Donuts narejeni iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za uporabo pri pripravi hrane. Zaupajte nam in ustvarite sladke trenutke, ki bodo vsem vašim gostom pustili trajen vtis.

Ne odlašajte več! Vzemite komplet zelenih krofov in se podajte na kulinarično popotovanje. Vaši krofi bodo zeleni, dišeči in nepozabni.

Naročite komplet zelenih krofov še danes in ustvarite slastne trenutke, ki jih boste delili s svojimi najdražjimi!

Stran uporablja piškotke.