Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

PINK CAKE

Predstavljamo naš ekskluzivni set Pink Cake, ki bo vaše sladke trenutke spremenil v čarobno doživetje iz rožnatega zlata. Z našim kompletom boste ustvarili popolno rožnato zlato torto, ki bo presenetila tako s svojo barvo kot s sladko dekoracijo.

49.90

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Kaj je v kompletu Pink Cake?

  1. Sprinkles Always You: ta čarobna mešanica v odtenkih belega in rožnatega zlata bo vašo torto odela v nebeško lepoto. Majhni metuljčki v mešanici bodo dodali poseben pridih elegance in romantike. Vaša torta bo izstopala in ustvarila čarobno vzdušje.
  2. Gel barvilo za živila Sweet Colour Candy Pink: S to zelo sladko barvo za živila v gelu boste lahko svojo čokolado, kreme, kreme, piškote, marcipan in sladkorno pasto obarvali v čudovito roza barvo. Vaša torta bo izžarevala nežnost in sladkost, ki bo pritegnila vse poglede.
  3. Komplet za dekoracijo MakeSomeSweets – Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čarobnih okraskov za vašo torto. Z različnimi okrasnimi dodatki, ki so v kompletu, boste ustvarili unikatne in ročno izdelane rože in cvetne liste. Vaša torta bo očarala s svojo izvirnostjo in lepoto.
  4. Jedilne bleščice Sweet Powder Golden Power: s tem zlatim prahom boste svoji torti dodali sijaj in glamur. Ko torto oblijete s čudovitim zlatim prelivom, bo vsaka rezina zasijala kot dragocen biser. Vaša torta bo postala prava kraljica na desertni mizi.

Komplet Pink Cake vam omogoča ustvarjanje lastnih roza in zlatih umetnin. Z barvili in bleščicami boste lahko prilagodili barvo in lesk svoje torte po svojih željah. Okrasnemu setu boste dodali piko na i s čudovitimi ročno izdelanimi rožami.

Ne čakajte več! Naročite svoj komplet Pink Cake in si privoščite čarobne trenutke ustvarjanja. Vaše torte bodo postale prave umetnine, ki bodo navdušile tako vaše najdražje kot vas same.

Pink Cake Komplet – ustvarite svojo čarobno roza-zlato torto in si privoščite nepozabne sladke trenutke!

Stran uporablja piškotke.