Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

RED SECRET

Dobrodošli v skrivnostni svet sladkih užitkov, kjer vsaka sladica skriva svojo čarobno zgodbo. Predstavljamo vam naš ekskluzivni set Red Secret, ki bo vaše sladice spremenil v čarobne kreacije v rdečih in zlatih odtenkih. Odkrijte sladko skrivnost, ki vas bo navdušila.

49.90

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Sprinkles Red Room: naši posebni posipi Red Room so kot vstop v skrivno sobo, kjer se rdeči in zlati odtenki prepletajo s srčki. S tem posipom boste na vaši sladici ustvarili čarobno vzdušje. Njegova edinstvena kombinacija barv bo vzbudila radovednost in presenetila vaše goste. Vaše sladice bodo postale prave umetnine.
  2. Gel barvilo za živila Red Lips Sweet Color: za ustvarjanje popolnih sladic je potrebna tudi prava barva. Naše jedilne barve v gelu Red Lips vam omogočajo, da dosežete čudovit odtenek rdeče. Barvilo je primerno za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkornih mas in drugega. Vaše sladice bodo zasijale v intenzivni barvi, ki vam bo vzbudila apetit.
  3. Set za dekoracijo MakeSomeSweets: Ustvarjanje popolnih sladic ne bi bilo mogoče brez našega kompleta za dekoracijo. S tem kompletom lahko svoje sladice okrasite s posebnimi vzorci in detajli. Vsak kos sladice bo v središču pozornosti s prefinjenimi dodatki, ki jih boste ustvarili s pomočjo našega kompleta. Vaše sladice bodo res enkratne.
  4. Jedilne bleščice Golden Power v sladkem prahu: za dodatno čarobno in bleščečo dekoracijo vam ponujamo jedilne bleščice Golden Power. Z njimi lahko svoje sladice obarvate z zlatim leskom, ki bo pritegnil poglede in poudaril edinstvenost vaših kulinaričnih kreacij. Vaše sladice bodo postale prave umetnine, ki bodo očarale tako vizualno kot okusno.

S setom Red Secret lahko svoje sladice spremenite v pravo senzacijo. Vsaka sladica bo izžarevala eleganco, skrivnostnost in strast. Vaši gostje bodo navdušeni nad okusom in videzom, ki ga ustvarite s tem posebnim kompletom. Ne glede na to, ali pripravljate sladico za posebno priložnost ali želite sebi privoščiti nekaj posebnega za svoje najdražje, vam bo set Red Secret omogočil, da ustvarite nepozabno doživetje.

Začnite raziskovati skrivnosti sladkih užitkov s setom Red Secret in pustite, da vaše sladice pripovedujejo svojo zgodbo. Vsak grižljaj bo razkril del te čarobne skrivnosti, ki bo očarala vse okoli vas. Sprejmite izziv in osvojite ustvarjanje sladic v rdečih in zlatih odtenkih s setom Red Secret.

Stran uporablja piškotke.