Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

GOLD’N ICECREAM

Pripravite se na izjemno sladko doživetje z našim setom Gold’n Icecream! Ta čarobni set vam bo omogočil ustvarjanje sanjskih sladolednih kreacij v čudovitih vijolično zlatih odtenkih. Vsi bodo navdušeni nad sladoledi, ki izžarevajo eleganco, bleščečo lepoto in okusno harmonijo.

29.99

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Kaj vsebuje set Gold’n Icecream?

  1. Royal Love Sprinkles: Ti čarobni vijolični posipi bodo vašemu sladoledu dodali pridih kraljevske elegance. Vsak droben posip bo ustvaril popolno harmonijo barv in okusov, ki se bodo prepletali in navdušili vaše brbončice. Izžarevali boste pravo ljubezen do sladkarij!
  2. Sprinkles Unicorn Purple Stars: majhne vijolične zvezdice bodo ustvarile pravljično vzdušje na vašem sladoledu. Svetleče zvezdice bodo vaši kreaciji dodale posebno čarobnost in čar. Vsak grižljaj bo prava paša za oči in okus!
  3. Gel barvilo za živila Sweet Color Gently Purple: Ta gel barvilo za živila vrhunske kakovosti je idealno za barvanje: čokolade, krem, krem, piškotov, marcipana in sladkorne paste v čudovitem vijoličnem odtenku. S tem barvilom boste ustvarili popolno barvno usklajenost in svojim sladicam dodali čarobno eleganco.
  4. Jedilne bleščice Sweet Powder Golden Power: S temi čudovitimi zlatimi bleščicami bo vaš sladoled očaral vsakega gosta. Privoščite si pravo zlato doživetje z vsakim grižljajem. Svetel in sijoč bo vaš sladoled prava umetnina, ki bo vzbujala občudovanje in požela pohvale.

S setom Gold’n Icecream boste lahko ustvarili sladke sanje, ki jih ni mogoče pozabiti.

Poleg tega so vsi izdelki v kompletu Gold’n Icecream izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za uporabo pri pripravi hrane. Zaupajte nam in ustvarite sladke trenutke, ki bodo na vaše stranke pustili trajen vtis.

Ne odlašajte več! Zagotovite si set Gold’n Icecream in se potopite v svet sladkih sanj. Vaši sladoledi bodo sijoči, elegantni in čarobni kot še nikoli doslej.

Naročite set Gold’n Icecream še danes in ustvarite sladke trenutke, ki se bodo vašim strankam vtisnili v spomin!

Stran uporablja piškotke.