Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

LADY PIE

Vabljeni v čarobni svet slaščic, kjer ustvarjamo sladke umetnine, ki očarajo pogled in razvajajo brbončice. Predstavljamo naš ekskluzivni komplet Lady Pie, ki vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje popolne torte, ki bo navdušila vaše čute.

Original price was: 57.90€.Current price is: 49.99€.

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

Sprinkles Purple Wedding: I nostri speciali sprinkles Purple Wedding trasformeranno la tua torta in un vero capolavoro culinario. Con le sue sofisticate sfumature viola e oro e i brillanti glitter, creerà un’atmosfera magica sulla tua tavola. La torta risalterà e attirerà l’attenzione di tutti coloro che la vedranno.

Keramične uteži za pite MakeSomeSweets: Za ustvarjanje popolne pite je potrebno enakomerno pečeno testo zlate barve. Naše keramične uteži za torto uravnavajo toploto, kar pomeni, da bo vaša torta enakomerno pečena in porjavela. Okusu sveže pečenih hrustljavih testenin se ne boste mogli upreti.

Komplet za okrasitev MakeSomeSweets: za dodaten pridih elegance in okusa vam predstavljamo naš komplet za okrasitev, ki vključuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovitega pokrova za torto. S tem kompletom lahko s pridihom umetnosti in domišljije zložite meringue na vrh torte in ustvarite vrhunsko dekoracijo. Vsak kos torte bo kot mala umetniška stvaritev.

S setom Lady Pie boste postali pravi mojster priprave pit. Vaša torta bo izstopala med ostalimi sladicami, saj bo popolna tako po okusu kot po izgledu. Vsak grižljaj bo razkril bogate arome in teksture, ki se prepletajo v harmonično celoto.

Ne glede na to, ali pečete torto za posebno priložnost ali samo razvajate svoje najdražje, je set Lady Pie odlična izbira. Z njim lahko ustvarite okusno torto, ki bo stopila srca ljudi. Bodite ustvarjalni in eksperimentirajte z različnimi okusi in okraski. Vaša torta bo vedno pripravljena s posebno ljubeznijo in skrbnostjo.

Vzemite svoj set Lady Pie in se podajte na sladko potovanje. Uživajte v procesu ustvarjanja in presenetite svoje najdražje s popolno torto, ki jih bo navdušila. Prepustite se okusom, vonjavam in barvam ter ustvarite nepozabne trenutke s setom Lady Pie.

Stran uporablja piškotke.