Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

PINK PURPLE COCKTAIL

Ste pripravljeni na izjemno mešanico barv in okusov? Predstavljamo vam Pink Purple Cocktail Set – popoln izbor okrasnih dodatkov, ki bodo vaše koktajle spremenili v pravo umetnino. Vaše pijače ne bodo samo dobrega okusa, ampak tudi dobrega videza.

Original price was: 39.96€.Current price is: 34.99€.

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Set vsebuje zvezdice Sprinkles Gently Pink, ki vas bodo očarale s svojim nežno roza odtenkom. Te majhne zvezdice bodo elegantno lebdele na površini vašega koktajla in dodale prav poseben čar. Poleg tega imamo za vas tudi Sprinkles Unicorn Purple Stars, ki bodo vašemu kozarcu dale pravljičen videz. Z njimi lahko okrasite rob kozarca in ustvarite bleščečo in edinstveno predstavitev. Na rob kozarca nanesite malo limoninega ali limetinega soka, nato ga pomočite v posip, da se bo dobro oprijel roba. Ta preprost trik bo zagotovo pritegnil pozornost vseh okoli vas.

Vendar ima naš Pink Purple Cocktail Set še več, da bo vaša pijača resnično izstopala. Užitne bleščice Sweet Glitters vključujejo Lily in Flamingo. Te bleščeče koščke lahko dodate neposredno v koktajle ali jih potresete po peni. Rezultat bo osupljiv: vaša pijača se bo lesketala v vseh odtenkih rožnate in vijolične barve ter pritegnila vso pozornost.

Pink Purple Cocktail Set je popoln za vsako priložnost. Ne glede na to, ali gostite koktajl zabavo, piknik ali intimno večerjo, bo s temi dodatki vaša pijača izstopala. Vaši gostje bodo navdušeni nad vašimi estetskimi veščinami in okusom.

Zahvaljujoč temu kompletu boste lahko ustvarili edinstvene koktajle, ki bodo navdušili vaše čute in presenetili vaše goste. Odkrijte čarobne kombinacije okusov in barv ter ustvarite prave mojstrovine.

Naročite svoj Pink Purple Cocktail Set še danes in izkusite neverjetno zabavo, ki jo prinašajo naši bleščeči in okrasni dodatki. Potopite se v svet barv in okusov ter ustvarite nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Ne odlašajte – osvojite srca s svojimi edinstvenimi koktajli še danes!

Stran uporablja piškotke.