Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€!

RED ICE CREAM

Predstavljamo vam čisto nov set, ki bo vaše sladolede in druge sladice naredil še bolj navdušujoče – predstavljamo vam Red Ice Cream Set! Set je idealen za vse, ki obožujete vroče poletne dni in si želite osvežilnih sladic intenzivne in živo rdeče barve.

Original price was: 26.89€.Current price is: 24.90€.

Ni na zalogi

Kaj lahko ustvariš?

Opis

Komplet vsebuje:

  1. Gel barvilo za živila Sweet Color: V kompletu najdete zelo kvalitetno gel barvilo za živila z imenom Red Lips. To barvilo je posebej zasnovano za barvanje čokolade, smetane, maslene kreme, marcipana, sladkorne paste itd. Z njim boste lahko svojim sladicam dodali bogat in intenziven rdeč odtenek, ki bo pritegnil vse poglede. Vaši sladoledi bodo izstopali in zagotovo privabili številne sladokusce željne hrane.
  2. Užitne bleščice Sweet Powder: Za čaroben, bleščeč videz smo vključili Užitne bleščice Sweet Powder Magical Red. Te bleščice bodo vaše sladice spremenile v pravo čarovnijo. Z njihovim sijajem boste svojim slaščicam dodali pridih elegance in šarma. Ne glede na to, ali gre za sladoledne lučke, sladoledne lučke ali druge sladice, bo bleščeča dekoracija zagotovo navdušila vse sladkosnede.
  3. Red Room Sprinkles: za nameček smo vključili tudi namizne posipe Red Room Sprinkles, ki so kombinacija rdečega zlata s srčki. Ti posipi bodo vašim sladicam dodali dodatno teksturo, barvo in okras. Z njimi lahko okrasite vrh sladoleda, jih vmešate v pene ali potresete po vaši najljubši sladici. Vaše sladice bodo postale prave umetnine.

S setom RED ICE CREAM boste lahko ustvarili vizualno privlačne sladice okusa, ki se mu ni mogoče upreti. Bodite ustvarjalni in uživajte v različnih vrstah sladoledov, sorbetih, milkshakeih, sladicah in še več. Sprostite svojo domišljijo in ustvarite čudovite mojstrovine, ki bodo navdušile vaše najdražje.

Zavezani smo zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti. Vsi izdelki v kompletu Red Ice Cream so izdelani iz visoko kakovostnih sestavin, ki so varne za uživanje. Vaše zadovoljstvo in uspeh pri izdelavi tort sta naša najpomembnejša cilja.

Ne čakajte več! Naročite svoj rdeči sladoledni set in se pripravite na razburljive sladice, ki bodo navdušile vaše brbončice. Uživajte v barvah, okusih in čarobnosti, ki jo prinaša ta edinstveni komplet. S setom RED ICE CREAM bo vaše ustvarjanje sladice dobilo novo dimenzijo!

Stran uporablja piškotke.