fbpx

Sestavine za dno:

  • 250g moke
  • 160g masla
  • 1 jajce
  • 1 rumenjak
  • 60g sladkorja v prahu

Postopek:

– Vse sestavine skupaj dobro pregnetemo na MakeSomeSweets podlogi za peko.

– Testo postavimo v hladilnik za eno uro.

– Po eni uri, testo razporedimo po MakeSomeSweets prilagodljivem pekaču, na velikosti 200.

– Pekač postavimo v pečico na 180 °C za približno 30 minut.

Sestavine za vanilijevo kremo:

  • 2 vanilijeva pudinga
  • 500ml mleka
  • 2 žlici skadkorja v prahu
  • 250g mascarpone sira

Postopek:

– Puding skuhamo tako kot piše na vrečki, le da namesto 1 vrečke v 500ml mleka, uporabimo 2 vrečki v 500ml mleka.

– Počakamo da se puding nekoliko ohladi in mu primešamo mascarpone sir. Najbolje da mešanico zmešamo kar z mešalnikom na visoki hitrosti, tako bo krema puhasta in rahla.

– Vanilijevo kremo razporedimo po pečenem testu.

Sestavine za breskve:

  • 2 breskvi
  • 4 žlice ruma
  • 1 noževa konica cimeta
  • maslo

Postopek:

– Breskvi narežemo na krhlje in jih namočimo (namakamo približno 30 minut) v rumu in cimetu.

– Na ponvi segrejemo maslo in breskve 5 minut pražimo na vsaki strani.

– Pečene breskve lepo razporedimo po vanilijevi kremi in ponovno pečemo na ventilacijski pečici nadalnjih 15 minut (na 180°C).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se na trgovino